22 Kasım 2017 Çarşamba

2015 Yılı e-Devlet ile Kayıt Yaptırmayanların Dikkatine

29 Aralık 2015 Salı 13:47 tarihinde eklendi | 848 defa okundu

2015 ÖSYS sonucunda Üniversitemiz bölüm ve programlarına yerleşen ancak e-kayıt işlemlerinde sehven e-kayıt işlemini tamamlamayarak ön kayıt yapan adayların kayıtları Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının ilgi yazısı doğrultusunda Üniversitemiz tarafından yapılmıştır.

Söz konusu karar doğrultusunda kayıtları yapılan öğrenciler eğer isterlerse, 2015-2016 eğitim-öğretim dönemi bahar yarıyılında kayıt için gerekli evraklarla birimimize başvurarak kayıt yenilemeleri halinde Üniversitemizde eğitime başlama hakkına sahip olacaklardır.

2015-2016 eğitim-öğretim dönemi bahar yarıyılı mazeretli kayıt yenileme tarihleri bitimine kadar kayıtlarını yenilemeyen bu durumdaki öğrencilerin kayıtları Meslek Yüksekokulumuz Kurul Kararı ile kayıtları silinecektir.

Tüm ilglilerin dikkatine...