21 Kasım 2017 Salı

Başarı ve Motivasyon Semineri Yapıldı

02 Nisan 2015 Perşembe 19:18 tarihinde eklendi | 978 defa okundu
Eğitimci Yazar Ziya BARAN tarafından Başarı ve Motivasyon Semineri Yapıldı.

Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesi öğrenci kulübleri ve Yalvaç Kaymakamlığı katkılarıyla Eğitimci Yazar Ziya Baran tarafından öğrencilere “Başarı ve Motivasyon" konulu seminer verildi.

Ziya Baran’ın, adeta bir stand-up havasında yürüttüğü semineri, öğrenciler büyük ilgiyle takip etti.Öğrencilere sınavlarda başarılı olabilmelerini sağlayacak küçük tüyolar da veren Baran, “Tüm insanlar başarılı olmak ister. Herkes arzular, ama hayatta başarılı insanların sayısının az olduğunu görürüz. Başarılı olabilmek için önce net bir hedef belirlemeli, sonra sıkı bir çalışma, inanılmaz bir kararlılık ve asla pes etmeme. Aslında başarılı insanların ilk yaptığı şey şudur. Onlar önce beyinlerini başarıya programlıyorlar. Niçin? Çünkü kazanmak beyinde başlar. İşte biz beynimizi kullanarak veya kullanmayarak başarılı oluyor veya olamıyoruz. Biz hepimiz muhteşem bir beyine sahibiz ama biz bu beynin çok azını kullanıyoruz.”dedi.

Ziya Baran, öğrencilere hafıza teknikleri konusunda da bilgilendirme yaparak semineri sonlandırdı. “Başarı ve Motivasyon" konulu seminere öğrencilerin yanı sıra İlçe Protokolü, bazı çevre ilçe Kaymakamları, Yüksekokul İdareceleri ve öğretim elemanlarıda de katıldı.

Seminer sonunda Eğitimci Yazar Ziya Baran’ın kitapları satışa sunulduSeminerin sonunda ilçe kaymakamı Sayın Ahmet ALTINTAŞ tarafından eğitimci yazar Ziya BARAN'a hediyeleri takdim edildi.