26 Eylül 2017 Salı

Günümüz Piyasasında Restorasyon Uygulamaları

17 Aralık 2015 Perşembe 17:29 tarihinde eklendi | 783 defa okundu

Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Mimari Restorasyon Bölümü tarafından ‘’Günümüz Piyasasında Restorasyon Uygulamaları‘’ adlı konferans 16.12.2015 tarihinde Restoratör Mehmet AKÇAY’ın katılımıyla gerçekleşti.

Mimari Restorasyon bölüm öğrencilerinin yoğun katılımıyla düzenlenen konferansta Restoratör Mehmet AKÇAY, restorasyonu gerçekleşen yapılarda kullanılan uygulamalardan ve günümüz piyasasındaki durumlarından bahsetti.

Söyleşi havasında geçen konferansta öğrencilerin sorularına yanıt veren Mehmet AKÇAY restorasyon konusunda tecrübelerini ve öğrenimlerini aktardı.

Konferans sonunda Mimari Restorasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Arife AKTAŞ tarafından Restoratör Mehmet AKÇAY ve ekibine Katılım ve Teşekkür Belgesi takdim edilerek Okulumuz adına şükranlarımız sunuldu.