22 Kasım 2017 Çarşamba

Kılıçarslan Yerleşkesinde Mezuniyet Coşkusu

18 Mayıs 2017 Perşembe 12:05 tarihinde eklendi | 447 defa okundu

Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesi tarafından düzenlenen Mezuniyet Töreni, Yalvaç İlçe Kaymakamı Aytekin YILMAZ,  Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi TÜTÜNCÜ , Garnizon Komutanı Yüzbaşı Tuğrul Karaatlı Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nuri ÖMÜRBEK, Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nilüfer NEGİZ, Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Recep KÜLCÜ ve öğretim elemanları, öğrenciler ve ailelerinin katılımıyla Yalvaç Anlatan Meydanında başlayarak Yalvaç İlçe Stadyumunda gerçekleştirildi. Ayrıca Mezuniyet töreni içerisinde Moda Tasarımı Bölümü tarafından Mevlana Celaleddin-i Rumi temalı “10. Bahar Defilesi” düzenlendi.

Büyük coşkuyla kutlanan törende, öğrenciler mezun olmanın haklı gururunu yaşadı. Mezuniyet konuşmalarının ardından, başarılı olan ve dereceye giren öğrencilere plaket verildi. Tören sonunda öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini hep birlikte paylaştı.