21 Kasım 2017 Salı

Kredi Yurtlar Kurumu Yalvaç Öğrenci Yurdu'nda KARİYER SOHBETLERİ

10 Nisan 2014 Perşembe 17:55 tarihinde eklendi | 2530 defa okundu

Kredi Yurtlar Kurumu Yalvaç Öğrenci Yurdu'nda 09.04.2014 tarihinde SDÜ Yalvaç Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Şakir ŞAHİN tarafından Kariyer Sohbetleri düzenlendi.

Yurtta bulanan öğrencilerden yüksek oranda katılım olurken konuşmacı Prof. Dr. Şakir ŞAHİN öğrencilerin gelecekle ilgili olarak kariyer planlamaları yapmalarının gerektiğini, bu kariyer planlamasını yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiğini ve kariyer planması her kişi için okul sonrası hayat için atılacak ilk ve en önemli adım olduğunu vurguladı.
Ayrıca kariyer hedefi belirlemeden iş hayatına girenlerin yaptıkları işlerde mutlu ve başarılı olamayacaklarını söyledi.

Programın sonunda Yurt İdaresi tarafından konuşmacı Prof. Dr. Şakir ŞAHİN'e teşekkür edilerek plaket tekdim edildi.