24 Eylül 2017 Pazar

Mimari Restorasyon Bölümünden Antalya Expo Yapı ve Restorasyon Fuarı'na Teknik Gezi Düzenlendi.

24 Kasım 2015 Salı 14:24 tarihinde eklendi | 800 defa okundu

Mimari Restorasyon Bölümü tarafından düzenlenen "Antalya Expo Yapı ve Restorasyon" Fuarı gezisi düzenlendi. Geziyi Mimari Restorasyon Bölüm Başkanı ve görevli öğretim elemanları düzenlerken bölüm öğrencilerinden de Teknik geziye yoğun katılım oldu.

Fuarda restoratörler ve mimarlar tarafından çeşitli illerde yapılan restorasyon faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Yurt içi ve yurt dışından gelen firmaların restorasyonda kullanılan yeni teknolojik malzemeler hakkında bilgiler alındı.

Fuar gezisi sonrası öğrencilerimize vize sınavları öncesi motivasyon sağlamak amacıyla Mimari Restorayon öğretim elemanları tarafından Gölbaşı tesislerinde küçük bir piknik düzenlendi.