22 Kasım 2017 Çarşamba

Yalvaç Teknik Bilimler MYO'da BETON KALİTESİ VE YAPI DENETİMİ Konulu Konferans Yapıldı

04 Kasım 2014 Salı 13:55 tarihinde eklendi | 1326 defa okundu

Yalvaç Teknik Bilimler MYO'da 03.11.2014 tarihi saat 10:00'da okulumuz konferans salonunda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğretim elemanları Yrd. Doç. Dr. Veli SÜME ve Öğr. Gör. M. Selçuk GÜNER tarafından Beton kaltesi ve yaoı denetimi hakkında öğrencilerimize geniş çaplı bir sunum yapıldı.

Konferansta yapılarda görülen aksaklıklar, hatalar ve yapıların depreme dayanıklıkları hakkında bilgiler verdiler.

Okulumuz öğrencilerinden konferansa büyük ilgi vardı.

Konferansın sonlarında demir bağlamayla ilgili küçük çapta bir uygulama yaparak öğrencilerin ilgi odağı oldular. Ayrıca, yazdıkları kitaplardan öğrencilere hediyeler verdiler.

Konferans bitiminde katılımlarından dolayı Yalvaç Kaymakamı Ahmet ALTINTAŞ ve Yalvaç Teknik Bilimler MYO öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Lale YILMAZ katılımcılara teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.