26 Eylül 2017 Salı

Yalvaç'taki Arkeolojik Zenginlikler ve Bunların Korunması Konulu Konferans

31 Aralık 2015 Perşembe 00:38 tarihinde eklendi | 860 defa okundu

30.12.2015 tarihinde  saat 14:00'da Süleyman Demirel Üniveristesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet ÖZHANLI tarafından "Yalvaç'taki Arkeolojik Zenginlikler ve Bunların Korunması" konulu konferans Yalvaç Teknik Bilimler MYO Konferans Salonunda verilmiştir.

Konferansa Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi TÜTÜNCÜ, Yalvaç Başsavcısı Mustafa MANGA , Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nilüfer NEGİZ , Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Recep KÜLCÜ , okulumuz akademik personeli ve çok sayıda öğrenci katılmıştır.

Konferans sonunda Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Recep KÜLCÜ ve Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nilüfer NEGİZ okulumuz adına teşekkürlerini ileterek, Süleyman Demirel Üniveristesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet ÖZHANLI' ya plaket takdim ettiler.